Indexa.dk Linkforslag

Hvilke hjemmesider linkes der til?

Generellt linker vi på Indexa.dk primært til danske internetsider af høj kvalitet og af stor almen interesse.
Men, vi linker også til et mindre udvalg af udenlandske hjemmesider som vi vurderer også er av stor interesse for de danske internetbrugere.

Redaktionens arbejde

I redaktionens arbejde bruger vi blandt andet offentlig, tilgængelig statistik eller andre vurderingsmetoder til at bedømme danskernes interesse for en hjemmeside. Der ses også på hjemmesidens kontaktinformationer og hvem der står bag. Speciellt når der er tale om online webshops. Et andet element som indgår i vurderingen er kvaliteten af hjemmesidens indhold eller antallet af varer i en butik om det er tale om en online butik.

Det skal dog gøres opmærksom på at kriterierne for at blive optaget på Indexa.dk kan variere efter type af hjemmeside.

Hvilke hjemmesider linkes der til?

Der linkes ikke til erotiske sider, SEO-misbrugere, ulovlige sider, konkursryttere, affiliate- og domænefarmer.

Hvordan kan man så foreslå link til en ny hjemmeside?

Jo, det gør du enkelt ved at sende en mail til: linkforslag@indexa.dk

I mailen har vi brug for at vide url'en/hjemmesideadressen til den hjemmeside du vil foreslå. Om du har forslag til hvilken side og kategori linket skal placeres i på Indexa.dk, er du også velkommen at komme med forslag til dette.

Der er ingen omkostninger eller gebyrer ved indsændelse af forslag til links, og optagelsen er gratis hvis linket bliver optaget.

NB! Al kommunikation vedrørende optagelse af link foregår udelukkende via mail. Vi svarer ikke på spørgsmål om dette pr. telefon eller sociale medier.

(C) 2024, Indexa.dk